Tietoa meistä

Mikä on Fusti?

Fusti Oy on autopurkamo ja käytettyjen varaosien myyntiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Olemme virallinen takuupurkaamo, ja juuremme ulottuvat aina vuoteen 1959 asti. Lisäksi meiltä löytyy yli 40 vuoden verran kokemusta purkuosien maahantuonnista.

Me puramme ja kierrätämme käytöstä poistettavat ajoneuvot, keräämme hyväkuntoiset osat talteen ja myymme ne laatutarkastettuina eteenpäin. Meiltä voit ostaa purkuosia edullisesti – ja saat osille takuun mukaan. Lisäksi löydät meiltä myös uusia osia.

Otamme vastaan myös akkuja, renkaita ja metalliromuja kierrätykseen. Olemme kestävän kehityksen kiertotalous yritys.

60 v

Kokemusta

100 000+

Varaosaa

1000+

Automallia

Yrityksen missio

Fustin toiminta on ainaperustunut kestävään kehitykseen ja kiertotalouteen. Autopurkaamotoiminta muuttuu koko ajan, ja isoja muutoksia on ollut ennenkin. Osaava huippuhenkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme pitää kuitenkin huolen, että pysymme koko ajan muutosten mukana.

Hybridiautot ja sähköautot muuttavat toimintakenttää, mutta eivät kuitenkaan poista varaosienkierrätyksen ja purkaamotoiminnan tarvetta. Haluamme jatkossakin olla vastuullinen autopurkaamo ja varaosien välittäjä, joka tekee enemmän kuin vain sen, mitä täytyy.

Etsi autoosi sopivat varaosat

Selaa varaosia   →

Ota meihin yhteyttä,
niin voimme olla avuksi.

Yhteydenottolomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hyödyllistä
YritYS
MITÄ HALUAT TEHDÄ?